Aroma Touch

Massage is een zeer bijzondere massagetechniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Dagelijkse gezondheid.

Verschillende factoren in ons dagelijks leven hebben invloed op ons algemeen welbevinden. De omgang met een kind die individuele aandacht nodig heeft, een vriend met frustraties op school, een echtgenoot met stress van het werk, of een tiener uitgeput door sportprestaties, Aroma Touch kan helpen.

De specifieke oliën in combinatie met aanrakingen en massage bieden meerdere voordelen. Het maakt niet uit welke situatie er is, je kunt je krachtig voelen door de Aroma Touch Techniek.

Wat is de AromaTouch Techniek?

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een techniek om doTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het  zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen zijn werk.

Stap 1

doTerra Balance creëert een gevoel van kalmte en welzijn. Door de massage met deze olie te starten creëer je een band tussen de gever en de ontvanger van de massage.

Stap 2

doTerra Lavendel wordt gekoesterd sinds duizenden jaren vanwege zijn onmiskenbare aroma en kalmerende eigenschappen. Het wordt ingezet om te kalmeren.

Stap 3

doTerra Melaleuca heeft verschillende verbindingen en onbeperkte toepassingen. Het is een essentieel onderdeel van de massage vanwege het reinigende effect. Het werkt goed tegen virussen en schimmels.

Stap 4

doTerra On Guard heeft geurige, natuurlijke, effectieve en reinigende eigenschappen. De olie is effectief voor de weerstand.

Stap 5

Stap 8olie combineert voor een kalmerend en rustgevend effect.  Deze olie geeft een kalmerende werking op de huid, is goed voor de doorbloeding en zorg voor afvoer van gifstoffen.

Stap 6

doTerra Deep Blue is een samenstelling die onmiddellijk een tintelend en verwarmend effect op de huid geeft. Het ondersteund bij het herstel van spierpijn. Werkt pijn verlichtend en verbeterend.

Stap7

doTerra Pepermunt is een geliefde olie en biedt een groot aantal voordelen. De olie is verkwikkend en geeft energie. Het is spanning en kramp verlichtend en het opent de luchtwegen.

Stap 8

doTerra wild orange geeft een energieke en aromatische citrus geur af. Het geeft energie en revitaliseert.